Voorwaarden

Voorwaarden voorverkoop:

 1. De koper ontvangt het aantal bestelde cadeaubonnen die elk recht geven op één week huur van een stand bij Stand In Utrecht. De koper mag maximaal één cadeaubon te gelijk inzetten, tenzij anders overeengekomen;
 2. Stand in zal in de eerste drie maanden na opening (m.u.v. de openingsweek) maximaal 25% van de stands ter beschikking stellen voor het inwisselen van cadeaubonnen om zo ook ruimte te bieden voor betalende klanten. Stand in heeft dus het recht om binnen de eerste drie maanden na opening het inleveren van cadeaubonnen te weigeren.
 3. Cadeaubonnen zijn in te leveren bij Stand In Utrecht zolang de onderneming bestaat en zijn niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubonnen mogen wel aan derden worden verstrekt indien Stand In hiervan op de hoogte is gebracht. Bij inlevering van de cadeaubonnen zijn de huurvoorwaarden van Stand In van toepassing.
 4. De koper ontvangt naast het aantal bestelde cadeaubonnen ook de bijbehorende extra’s zoals vernoemd in onderstaande tabel;
 5. De in de tabel vernoemde ‘mogelijkheid tot stand in openingsweek’ geeft u de mogelijkheid om uw cadeaubon in te wisselen voor een stand in de eerste week zolang de voorraad strekt;
 6. De in de tabel vernoemde ‘vermelding op Facebook “stand van de week” ‘ zal een bericht op de bedrijfspagina van Stand In zijn met foto en verwijzing naar de gehuurde stand van de koper ter promotie. Per week kan slechts één huurder van een stand de “stand van de week” zijn;
 7. De in de tabel vernoemde ‘levenslange korting’ is geldig op de huur van een stand bij Stand In Utrecht, is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen of acties en is persoonsgebonden op naam van de koper;
 8. De in de tabel vernoemde ‘een stand naar u of uw bedrijf vernoemd’ houdt in dat een stand door u gekozen naar u of uw bedrijf wordt vernoemd door middel van een bordje bij de stand;

tabel test

 

Algemene huurvoorwaarden

 1. Stand In fungeert uitsluitend als tussenpersoon tussen de verkoper (=huurder van de stand) en de klant.
 2. Niet Stand In maar de verkoper is aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, opgedaan door (het gebruik van) het verkochte product.
 3. Niet Stand In maar de verkoper is aansprakelijk voor de wettelijke garantie op de verkochte producten. Bij een geschil heeft Stand In het recht om de klant door te verwijzen naar de verkoper en de contactgegevens van de verkoper (telefoonnummer, emailadres en (bedrijfs)naam) te delen met de klant. Ook behoudt Stand In het recht om producten retour te nemen en als niet verkocht te beschouwen, ter behoeve van de uitbetaling aan de verkoper. De verkoper is dan ook zelf verantwoordelijk dat de producten niet kapot en/of incompleet zijn.
 4. De volgende producten zijn niet toegestaan om te verkopen: Alcoholische dranken, tabak, geneesmiddelen, drugs, (steek)wapens, zelfgemaakte en/of onverpakte etenswaren, erotische producten, racistische en/of aanstootgevende producten en alle andere producten die illegaal of wettelijk niet toegestaan zijn. Stand in heeft het recht om zonder opgaaf van reden producten te weigeren of uit de schappen te halen.
 5. Stand In heeft het recht om zonder opgaaf van reden personen of bedrijven te weigeren om te verkopen bij Stand In.
 6. De verkoper is zelf verantwoordelijk voor het inrichten en leeghalen van de stand. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Prijskaartjes en kledinghangers zijn inbegrepen.
 7. De verkoper is zelf verantwoordelijk voor het brengen en tijdig ophalen van de producten en de eventuele kosten die hiermee gemoeid zijn. Per verkoopdag (of een deel hiervan) dat de producten te laat opgehaald worden zal een boete van €6,- in rekening worden gebracht. Voorbeeld: Als de stand om 11 uur op woensdag ingericht wordt, dient de stand voor 11 uur de woensdag daarop weer leeggehaald te worden, bij een huurperiode van 1 week. Bij het ophalen tussen woensdag 11 uur en donderdag 11 uur, zal er 1 maal €6 in rekening worden gebracht.

 

Huurvoorwaarden commerciële verkopers

 1. Onder commerciële verkopers (huurders van een stand of andere huurvorm) worden alle verkopers gezien die een KVK inschrijving hebben en/of verkopers die nieuwe (eerstehands) of handgemaakte producten verkopen.
 2. Commerciële verkopers huren een stand per kalendermaand voor €99,- exclusief btw of in overleg een andere vorm van verkoop. Hierbij gaat de commerciële verkoper een contract aan voor onbepaalde tijd totdat deze schriftelijk wordt opgezegd. Opzeggen kan tot uiterlijk 7 dagen voor het beginnen van de nieuwe kalendermaand.
 3. Stand In fungeert uitsluitend als tussenpersoon tussen de verkoper en de klant. BTW of andere wettelijke belastingen over de verkochte producten dienen door de verkoper afgedragen te worden.
 4. Stand In behoudt zich het recht om tot 14 dagen na aankoop producten retour te nemen en zo te voldoen aan de wettelijke bedenktermijn. Bij het retour nemen van producten zal het product als niet verkocht beschouwd worden. Indien kapot of op een andere wijze onverkoopbaar zal het product uit de schappen gehaald worden totdat de verkoper de producten komt ophalen.
 5. Uitbetaling van de omzet vindt maandelijks achteraf plaats nadat de factuur van de volgende kalendermaand is voldaan en altijd na het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn voor consumenten. Bij opzegging zal de omzet binnen 30 dagen na het verstrijken van de laatste kalendermaand voldaan worden.
 6. Stand In is niet verantwoordelijk voor diefstal of elke andere wijze waardoor het product kapot gaat, missend is of onverkoopbaar is.
 7. Niet Stand In maar de commerciële verkoper is aansprakelijk voor de wettelijke garantie op de verkochte producten. Bij een geschil heeft Stand In het recht om de klant door te verwijzen naar de verkoper en de contactgegevens van de verkoper (telefoonnummer, emailadres en (bedrijfs)naam) te delen met de klant.
 8. De volgende producten zijn niet toegestaan om te verkopen: Alcoholische dranken, tabak, geneesmiddelen, drugs, (steek)wapens, zelfgemaakte en/of onverpakte etenswaren, erotische producten, racistische en/of aanstootgevende producten en alle andere producten die illegaal of wettelijk niet toegestaan zijn. Stand in heeft het recht om zonder opgaaf van reden producten te weigeren of uit de schappen te halen.
 9. Stand In heeft het recht om zonder opgaaf van reden personen of bedrijven te weigeren om te verkopen bij Stand In.
 10. De commerciële verkoper is zelf verantwoordelijk voor het inrichten en leeghalen van de stand. In overleg kan tussentijds de producten door Stand In bijgevuld worden indien de productinformatie digitaal aangeleverd is en de producten zijn voorzien van prijs, en barcode.
 11. De commerciële verkoper is zelf verantwoordelijk voor het brengen, opsturen en tijdig ophalen van de producten en de eventuele kosten die hiermee gemoeid zijn. Ophalen van de producten kan tot uiterlijk de laatste dag van de kalendermaand dat Stand In geopend is en uitsluitend tijdens openingstijden.

Voorwaarden verkoopgarantie

 1. De verkoopgarantie houdt in dat Stand In de verkoper (huurder van de stand) garandeert dat de uiteindelijk uitbetaalde omzet ten minste net zo hoog is als wat de verkoper voor de stand betaald heeft. Indien de behaalde omzet lager is dan de betaalde huur, neemt Stand In producten over van de verkoper, totdat het betaalde bedrag is bereikt. De laatste verkoopprijs is hiervoor leidend en het is niet toegestaan de productprijs te verhogen.
 2. De verkoopgarantie is alleen van toepassing op consumenten die uitsluitend producten verkopen die gebruikt zijn en als tweedehands gezien kunnen worden.
 3. De hoogte van de verkoopgarantie wordt achteraf na het verlopen van de huurperiode berekend. In het geval er via een actie meerdere cadeaubonnen of stands zijn betaald, wordt het gemiddeld betaalde bedrag per week berekend.
 4. Stand In blijft de producten verkopen onder de naam van de verkoper totdat de producten verkocht zijn.
 5. De verkoopgarantie geldt alleen indien er aan het einde van de verkoopperiode nog voldoende verkoopbare producten zijn. Dit wordt beoordeeld op basis van prijs en staat van het product en volledig naar inzicht van het winkelpersoneel. Stand In behoud zich het recht om zonder opgaaf van reden af te zien van de verkoopgarantie.